NL | DE
Ga naar de inhoud

Links


De waterkaarten app, voorheen de ANWB Waterkaarten app kunnen wij warm aanbevelen.
Zeg maar de Google maps voor op het water. Met actuele informatie over bruggen. sluizen en havens en nog veel meer.
Met de nieuwe AIS functie zie je andere schepen zien varen op de kaart en kan jij jezelf ook zichtbaar maken voor anderen.

Stantec Navigation. Naast de waterkaarten app werken wij zelf ook met Stentec Navigation. Naast de watersport maken ook heel veel binnenvaart schepen gebruik van Stentec. Zeker op het gebied van het in kaart brengen van stroming tabellen en het plannen van routes, rekeninghoudend met de openingstijden van bruggen en sluizen en de afmetingen van je schip is Stentec enorm fijn om mee te werken. Stentec is een Nederlandse leverancier uit Heeg met ook een zeer service gerichte helpdesk.

www.dieseltank-reiniging.nl

Een vervuilde brandstoftank is een ding.  Met enige regelmaat lopen wij tegen vervuilde dieseltanks aan als wij gevraagd worden schepen over te varen.

Het komt voor dat schepen voordat ze overgaan naar een nieuwe eigenaar enige maanden stil hebben gelegen. Vaak moet men wennen aan het idee om de boot te gaan verkopen en/of de verkoop heeft een tijd geduurd. Met als resultaat dat de tanks door de biobrandstoffen die tegenwoordig gebruikt worden ernstig vervuild zijn met alle gevaren vandien. Als je met zo'n tank gaat varen kan onderweg het brandstof filter verstoppen waardoor de motor stopt.. Dit dit vaak gebeurt op een moment dat je dit beslist niet wilt nehoeft geen betoog. Dus voordat je gaat varen met je nieuwe aanwinst. Overtuig jezelf er van dat de dieseltanks en de aanwezige bandstof in een goede conditie is.


www.watersportalmanak.nl

De gids voor alle watersporters

Als je Kleinvaarbewijs 1 of 2 wilt halen kunnen wij Vaarschool Albatros aanbevelen.
Met name de videocursussen zijn een aanrader eventueel aangevuld met een 1 daagse klaslokaal training. Je wordt goed voorbereid op je examen.
Ook hebben ze opleidingen om je Marifoon certificaat te halen.

Een overzicht van Jachhavens in Nederland.

www.vaartips.nl

www.yachtfocus.com

www.profinautic.com


www.ligplaats.net

www.nauticlink.com


BootVerplaatsService.nl | Kolonel Michaƫlstraat 14 | 1411 VN Naarden | +31 (0)653 927 137 | info@bootverplaatsservice.nl | KvK 85594474
Terug naar de inhoud