NL | DE
Ga naar de inhoud

Boot verplaatsen

Boot vervoeren naar andere bestemming? Wij varen uw plezierjacht op eigen kiel van A naar B. Dit is een aantrekkelijke manier van boottransport over het water. BootVerplaatsService is uw partner bij het verplaatsen van boten op eigen kiel bij:

  • aan- of verkoop

  • onderhoud, reparatie of winterstalling

  • overvaren naar vakantiebestemming en bij verhuizing


Aan- of verkoop
Onze kernactiviteit is het overvaren van plezierjachten bij aan- of verkoop. Heeft u een jacht gekocht in Friesland en wilt u deze naar Zeeland verplaatsen? Ziet u op tegen het varen over grote afstanden en ruime wateren zoals IJsselmeer, Amsterdam-Rijnkanaal, Waal of Westerschelde? Of heeft u geen tijd om uw plezierjacht over te varen? Geen probleem, bel of mail BootVerplaatsService en wij varen uw boot efficient en veilig naar de nieuwe thuishaven. Uw jacht hoeft dus niet het water uit en met transport op eigen kiel bespaart u op hellingwerk
ongeveer €250,- (jacht van 12 meter).


Cursus manoeuvreren
Tevens is het mogelijk om als eigenaar mee te varen en zo ervaring op te doen met uw nieuwe boot. Tijdens de delivery is er voldoende gelegenheid om uitleg te krijgen over navigeren, aanmeren, afmeren, knopen leggen, vaarregels, varen op ruim water en geven wij praktische tips. Ook verzorgen wij cursussen op maat vanuit de thuishaven. Een ervaren schipper geeft praktische aanwijzingen en tips op eigen boot terwijl u zelf vaart. Dit geeft vertrouwen bij het in en uitvaren van de haven onder verschillende weersomstandigheden.

Onderhoud, reparatie of winterstalling
Overvaren van uw boot naar een andere haven uit handen geven, omdat u hier zelf geen tijd voor heeft? Jacht verplaatsen naar bootshow of winterstalling? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden voor een schipper en bemanning.

Andere vaargebieden ontdekken of verhuizen?

Varen vanuit de thuishaven levert vaak een beperkt gebied op om te varen. Wij verplaatsen uw boot naar een nieuwe bestemming en uw vakantie start vanuit een andere omgeving. Bijvoorbeeld uw boot heeft als ligplaats Drachten en u bent voornemens de vakantie te starten in Leiden. Wij verplaatsen vervolgens de boot naar de door u bepaalde bestemming. Andersom is uiteraard ook mogelijk, dat wij de boot terugvaren naar de thuishaven. Ook bij verhuizing zijn wij u graag van dienst.

BootVerplaatsService.nl | Kolonel Michaëlstraat 14 | 1411 VN Naarden | +31 (0)653 927 137 | info@bootverplaatsservice.nl | KvK 85594474
Terug naar de inhoud