NL | DE
Ga naar de inhoud

Over ons

BootVerplaatsService bestaat uit een enthousiast team met uiteenlopende ervaringen in de watersport. Wij verzorgen voornamelijk jacht deliveries in Nederland en België, maar ook overvaren van de boot naar landen als Duitsland, Frankrijk en Engeland behoort tot de mogelijkheden. Wij zijn flexibel, betrouwbaar en houden ons aan de gemaakte afspraken. Wij gaan uiterst zorgvuldig om met uw eigendommen, varen volgens de regels en houden rekening met de technische staat van het schip, brandstofverbruik en de weersomstandigheden.


Cor van de Wardt (1981) is sinds zijn jeugd bezig met watersport. Op jonge leeftijd begonnen met zeilen op de Rijn, later ervaring opgedaan met rubberboten, speedboten, console boten, catamaran zeilen en diverse motorboten gevaren. Werkzaam als schipper bij veerpont Opheusdense Veer. Cor is aanspreekpunt in offertetraject en planning.  

Klaas de Boer (1956) heeft ruim dertig jaar ervaring als schipper bij de waterpolitie. Hij heeft kennis van de meeste wateren in Nederland en met name de grote rivieren. Bij de waterpolitie heeft hij trainingen verzorgd, zowel praktisch als theoretisch. Sinds 2018 is hij met pensioen en beschikbaar om uw boot over te varen, of een vaarcursus op maat te verzorgen. Klaas is de schipper voor overvaren van motorboten.

Axel Zonneveld (1965) is al actief betrokken bij het zeilen sinds zijn 6e jaar. Alle watersporten geleerd bij de zeeverkenners tot zijn 20ste. Altijd gezeild met scherpe jachten en een aantal keer gecharterd met de bruine vloot. 18 jaar eigenaar geweest van een Bianca 28. Verder gevaren met uiteenlopende jachten, zoals Contest 30, Friesland 9.00, Comfort 30, Waarschip en Hustler 12.30. Veel ervaring met solo zeilen en tochten gemaakt tot Duitse wadden en van Nederlandse wadden tot België. Axel is de schipper voor overvaren van zeilboten.

Uiteraard beschikken wij over de benodigde papieren, kennis en ervaring om uw boot te verplaatsen. Laat uw boot dus met een gerust hart veilig, deskundig en betrouwbaar vervoeren.

Wij zijn u graag van dienst,

Team BootVerplaatsService.nl


BootVerplaatsService (BVS) - Tollenhof 2 - 4041 BJ - Kesteren - 0615387713 - info@bootverplaatsservice.nl
Terug naar de inhoud